Ons relax-dagje was echt een cadeautje. Uitslapen, ontbijtje, koffietje, en.. wijn!

Ontbijt kregen we bij ons hotel, en was verrassend volledig! We kregen vers fruit, lekkere koffie, broodjes met jam en quesedilla. Daarna even een spoed-wasje wegbrengen, want Mich heeft om voor iedereen onverklaarbare redenen slechts één sportshirt meegenomen. Toen begaven we ons naar café Brujala; we wisten dat je daar lekkere zitplaatsen en ijskoffie had. We hebben gelezen, een hotel geboekt voor de bestemming na onze volgende tweedaagse trip, en aan wat technische aspecten van de blog gewerkt (dankjewel Mich!).

Helaas kun je niet echt de hele dag in hetzelfde cafe blijven zitten, dus we gingen op zoek naar de volgende. Dit werd een speciale wijnbar, waar er samen een fles wit bestelden en daar 6 lekkere tapas-hapjes bij kregen. We bestelden ook nog vegetarische kroketjes met salade, voor de benodigde bodem en de groenten-intake.

Daarna wasje ophalen, daarna naar de bushalte om ons ticket een dag te verplaatsen ivm aanstaande tour. Mexico maakt van ons echte wandelaars, zelfs op onze rustdag doen we niet anders! Iedere dag lopen we weer kris-kras door de stad.

Dineren deden we bij restaurant La Popular, wat zijn naam eer aan deed – het was druk, dus hebben we 25 minuten gewacht. Maar toen we eenmaal zaten ging het snel, en de taco met cochinita (varkensvlees) was nog lekkerder dan de taco met pulpo (octopus). De salade asiatico vond ik het allerlekkerste, maar dat heb ik met alle groenten hier, ik vermoed omdat we daar simpelweg te weinig van binnenkrijgen.

Het was echt de relaxte dag geweest die we nodig hadden om weer op te laden.